سازمان حقوق بشر ایران ۱۳ اردیبهشت امسال اعلام کرد که جمهوری اسلامی در بازه زمانی ۲۸ فروردین تا ۱۱ اردیبهشت، هر پنج ساعت یک نفر را اعدام کرده است.
جمهوری اسلامی حکومت طالبان را به رسمیت نشناخته اما بارها از همکاری با «هیات حاکمه افغانستان» خبر داده و ضمن اعزام سفیر خود به کابل، با اداره سفارت افغانستان در تهران توسط طالبان موافقت کرده است.
فرد مذکور یک پرونده ۲۷۱ صفحهای درباره آقای ونس به همراه پروندههای مشابه را برای این روزنامهنگار ارسال کرده است که همه پروندهها دارای علامت «فوقالعاده محرمانه» بودهاند.
پس از آغاز اعتراضات «زن، زندگی، آزادی»، مسئولان جمهوری اسلامی به اجرای احکام اعدام شتاب بیشتری دادهاند و در سال ۲۰۲۳ دستکم ۸۳۴ نفر در ایران اعدام شدند.
به گفته این روزنامهنگار،هکرهای احتمالا مرتبط با ایران از تلاش برای افشای مطالب به سرقت رفته از ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ، رئیسجمهور پیشین آمریکا، دست برنداشتهاند.
امشب تشدید سامانه بارشی در ۱۳ استان؛ بارش باران و تگرگ در راه است
آمریکاییها بیچونوچرا از اسرائیل حمایت میکردند، اما آن دوران دیگر گذشته است
چاپ و زندگی ۱۳۹۴/۰۹/۱۸ - ۱۹:۱۶ + ۶ سایت دیگر پایانی بر حیات سارقان ادبی / دادگاه کتاب؛ از تئوری تا عمل در نظر مراجع انتظامی جدی گرفته نمی شود و به همین خاطر ما چندان شاهد نیستیم که در آرائی که صادر می شود، متخلفین به خاطر چاپ غیرقانونی کتاب های دیگران، مجازات شوند.
روسیه: توافق ایران و آمریکا قابل دستیابی است
ترامپ و عربستان؛ بازسازی خاورمیانه با دیپلماسی معاملهمحور
در ۴۵ سالی که از روی خبری کار آمدن حکومت جمهوری اسلامی میگذرد، هیچ شهروند اهل سنت تا کنون بهعنوان وزیر انتخاب نشده و بالاترین مقامی از اهل سنت که توانسته به دولت راه یابد، معاون رئیس جمهور بوده است.
زهرا شفیعی، نویسنده و کارگردان، «به علت ضربات مأموران دچار سکته مغزی شد»
گروسی از تمایل ایران برای «مذاکرات جدی» با آژانس خبر داد
ایران زیر ذرهبین رسانهها؛ بازگشت بمب افکنهای بی-۲ از جزیره دیگو گارسیا و سفر آتی پوتین به تهران خبرهای اروپا